Bestuursleden

Koen Deckx

Voorzitter 
Founder

"Mijn missie als voorzitter van deze vzw is duidelijk: het vinden van een biotechnologische doorbraak voor 
de ziekte van Huntington. 
Met vastberadenheid streven we naar snelle vooruitgang in onderzoek en innovatie, met een focus op samenwerking, integriteit en doorzettingsvermogen. Samen bouwen we aan een hoopvolle toekomst voor degenen die door deze ziekte worden geraakt, en veranderen we de loop van hun levens en de wereld om ons heen."

Evy Peeters

Vicevoorzitter 
Secretaris

"Mijn missie als vicevoorzitter en secretaris van deze vzw is om de weg te banen naar een toekomst zonder de last van de ziekte van Huntington. Met toewijding zetten we ons in voor het bevorderen van onderzoek en het creƫren van bewustzijn om een genezende doorbraak mogelijk te maken. Tegelijkertijd streven we ernaar gezinnen te ondersteunen door fondsen te werven en een bron van hoop en kracht te zijn in hun reis. Samenwerking, empathie en vastberadenheid vormen onze leidende waarden terwijl we een positieve impact maken op levens en toekomstige generaties."

Linda Peeters

Penningmeester

"Mijn missie als penningmeester is essentieel: financiĆ«le transparantie handhaven en de middelen effectief beheren om gezinnen te ondersteunen die getroffen zijn door de ziekte van Huntington. Tegelijkertijd zetten we ons in voor het mogelijk maken van biologisch en klinisch onderzoek om een verschil te maken in de toekomst van degenen die deze uitdaging aangaan. Door verantwoordelijkheid en samenwerking streven we naar tastbare vooruitgang en hoop voor elk individu dat door deze ziekte wordt geraakt."