Word lid en maak deel uit van onze VZW Huntington Support Network.


Ben jij gepassioneerd om positieve verandering te brengen in het leven van mensen die worden getroffen door de ziekte van Huntington? Sluit je dan aan bij ons Huntington Support Network en speel een actieve rol in het verschil dat we samen kunnen maken.

Onze vereniging is een gemeenschap van betrokken individuen die zich inzetten voor bewustwording, steun en wetenschappelijke vooruitgang voor deze uitdagende aandoening. Als lid kun jij:

1. Bijdragen aan Impact volle Inspanningen: Door lid te worden, draag je bij aan onze inspanningen om het bewustzijn te vergroten, middelen in te zamelen voor onderzoek en cruciale steun te bieden aan families die te maken hebben met de ziekte van Huntington.

2. Samenwerken voor Verandering: Je maakt deel uit van een gemeenschap die samenwerkt aan tastbare oplossingen en nieuwe perspectieven. Jouw betrokkenheid kan een wereld van verschil maken.

3. Toegang tot Kennis en Netwerken: Als lid krijg je toegang tot waardevolle informatie, evenementen en netwerkmogelijkheden. Hierdoor blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kun je je kennis vergroten.

4. Betrokkenheid bij Evenementen en Projecten: We organiseren regelmatig evenementen, workshops en projecten. Als lid kun je deelnemen aan deze activiteiten en actief bijdragen aan onze missie.

Om officieel lid te worden, vragen we je vriendelijk om het lidmaatschapsdocument volledig in te vullen. Dit document bevat belangrijke informatie die ons helpt om je goed te verwelkomen en je betrokkenheid te optimaliseren. Je kunt het document invullen en het vervolgens per e-mail naar ons sturen op [email protected] of per post opsturen naar VZW Huntington Support Network 8450 Bredene, Duinenstraat 348/A201.

Het lidmaatschapsdocument is beschikbaar om te downloaden op onze website: link naar het document
Zodra we je ingevulde document ontvangen, nemen we snel contact met je op om je lidmaatschap te bevestigen en verdere stappen te bespreken.

Door te doneren aan ons initiatief helpt u niet alleen om het onderzoek naar deze ziekte te bevorderen, maar ook om ondersteuning te bieden aan gezinnen die dagelijks met de gevolgen van Huntington te maken hebben.

U kunt uw bijdrage rechtstreeks storten: 

IBAN-nummer: BE08 734 072 401 213. 

Elke gift, groot of klein, brengt ons dichter bij het realiseren van onze doelen.

Het wordt nog betekenisvoller om te weten dat donaties vanaf €40 fiscaal aftrekbaar zijn. 
Uw vrijgevigheid wordt dus beloond op zowel persoonlijk als maatschappelijk niveau.

Laten we samenwerken aan een toekomst waarin de last van de ziekte van Huntington wordt verlicht, en waarin hoop en ondersteuning de boventoon voeren. 
We zijn u ontzettend dankbaar voor uw overweging en steun.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur, VZW Huntington Support Network

"Samen geven we hoop en kracht aan de toekomst van de ziekte van Huntington."

"Onze inzet vandaag creëert een betere morgen voor de Huntington-gemeenschap."