Sponsors:

Evy's Bees LDA

Ontmoet Onze Hoofd Sponsor:

Evy's Bees Lda

Met trots stellen we Evy's Bees Lda voor, een vooraanstaande imkerij gevestigd in Portugal. Hun passie voor bijen en natuurlijke producten versterkt onze missie bij VZW Huntington Support Network.

Dankzij hun genereuze steun vergroten we bewustzijn en bevorderen we onderzoek naar de ziekte van Huntington. 
Evy's Bees Lda is een inspirerende partner in onze streven naar positieve verandering.

We zijn dankbaar voor de samenwerking met Evy's Bees Lda en hun betrokkenheid bij het creƫren van een betere toekomst voor degenen die door deze ziekte worden geraakt.

Auto-Nevcar. Reparatie, Auto's en Accessoires LDA

Ontmoet onze Zorgzame Partner: 

Auto-Nevcar Lda

Wij willen graag onze oprechte dank uitspreken aan Auto Nevcar voor hun genereuze sponsoring. 

Als gerenommeerde Suzuki garage in Portugal met een uitstekende service, heeft Auto Nevcar een waardevolle bijdrage geleverd aan onze organisatie.


De toewijding van Auto Nevcar aan kwaliteit en klanttevredenheid weerspiegelt zich in hun dienstverlening, en wij zijn vereerd om hen als sponsor te hebben. 

Dankzij bedrijven zoals Auto Nevcar kunnen wij onze missie nastreven en een positieve impact geven aan de Huntington gemeenschap.


Word Sponsor

Maak een Impact: Word Sponsor!
Help ons om een positief verschil te maken. Word sponsor van VZW Huntington Support Network en steun ons bij het vergroten van bewustzijn en onderzoek naar de ziekte van Huntington. Uw steun maakt echt het verschil. Neem contact op en ontdek hoe uw bijdrage levens kan veranderen.