Sponsors:

Evy's Bees LDA

Ontmoet Onze Hoofd Sponsor:

Evy's Bees Lda

Met trots stellen we Evy's Bees Lda voor, een vooraanstaande imkerij gevestigd in Portugal. Hun passie voor bijen en natuurlijke producten versterkt onze missie bij VZW Huntington Support Network.

Dankzij hun genereuze steun vergroten we bewustzijn en bevorderen we onderzoek naar de ziekte van Huntington. Evy's Bees Lda is een inspirerende partner in onze streven naar positieve verandering.

We zijn dankbaar voor de samenwerking met Evy's Bees Lda en hun betrokkenheid bij het creƫren van een betere toekomst voor degenen die door deze ziekte worden geraakt.

Word Sponsor

Wil je een tastbaar verschil maken in het leven van degenen die getroffen zijn door de ziekte van Huntington? Word sponsor van VZW Huntington Support Network en help ons bewustzijn te vergroten en onderzoek naar deze aandoening te bevorderen. Samen kunnen we hoop en verandering brengen. Neem vandaag nog contact met ons op via hs[email protected] en word een waardevol onderdeel van onze missie.

Word Sponsor

Maak een Impact: Word Sponsor!
Help ons om een positief verschil te maken. Word sponsor van VZW Huntington Support Network en steun ons bij het vergroten van bewustzijn en onderzoek naar de ziekte van Huntington. Uw steun maakt echt het verschil. Neem contact op en ontdek hoe uw bijdrage levens kan veranderen.